Carebrick vochtbestrijding

Vochtbestrijding met Carebrick

Vocht in huis en in de muur of muren leidt vaak tot grote vochtproblemen. Er bestaan daarom diverse methodes van bestrijding om het vocht tegen te gaan, zoals onderkappen. Daarnaast is er het Carebrick-systeem, dat stukken beter werkt dan onderkappen van muren tegen vocht. Het innovatieve Carebrick-systeem is ideaal in de bestrijding van vocht en vochtige plekken in muren. Het systeem werkt met keramische kokers die de muur of muren in gaan en hier direct zorgen voor bestrijding van de vochtige muur of muren. Elke koker van het Carebrick systeem is een vorm van ventilatie die het verdampingsproces van vocht in werking zet en zo je vochtproblemen aanzienlijk vermindert. Bij Vochtbestrijding Snel ben je aan het juiste adres voor vochtbestrijding middels Carebrick. Uiteraard vertellen we je graag wat meer over het systeem achter Carebrick bij vocht, de voordelen, de nadelen en de kosten.

Werking Carebrick systeem bij vochtige plekken in muren

werking carebrick vochtbestrijding

Het Carebrick systeem zorgt, beter dan onderkappen, voor bestrijding van vocht in de muur of muren middels speciale keramische kokers. Op circa 35 cm hoogte worden de Carebrick elementen in de vochtige muren aangebracht. Voor de beste vochtbestrijding wordt er een systeem met op iedere 50 cm Carebrick elementen aangebracht, zodat het vocht je huis snel kan verlaten. De vochtbestrijding met Carebrick in plaats van onderkappen is mogelijk bij enkelsteens muren en spouw muren.

Het mooie van bestrijding met Carebrick is dat dit systeem het vocht uit de vochtige muren naar zich toetrekt en zo ventilatie verzorgt. Het verdampingsproces begint te werken, het vocht gaat direct naar buiten en je muur wordt steeds droger. Hierdoor zal met Carebrick je vochtprobleem in muren als sneeuw voor de zon verdwijnen en sneller dan bij onderkappen. Een vochtige muur in huis is geen pretje. Het vocht kan leiden tot schimmelvorming op de muren en tot gezondheidsproblemen. Ook zal je bij vocht meer moeten stoken, omdat vochtige lucht lastiger te verwarmen is. Vochtige muren isoleren bovendien slecht en nemen de warmte op in plaats van hem te weerkaatsen. Kies daarom voor bestrijding van vocht in muren met Carebrick, een prachtig alternatief voor onderkappen.

Kosten Carebrick systeem

Kosten Carebrick systeem

De kosten van het Carebrick vochtbestrijding systeem hangt af van diverse factoren, waaronder de totale oppervlakte van de muren en de omvang van de vochtproblemen. Bij een enkelsteens muur of spouw muur liggen de kosten rond € 115 per meter. Hiermee ben je snel en tegen nette kosten van je vochtproblemen in muren af.

Voordelen Carebrick systeem bij vochtproblemen

Kijken we naar de voordelen van Carebrick vochtbestrijding systeem, dan kunnen we er een aantal uitlichten: Carebrick verlaagt stookkosten, geeft een prettig woonklimaat, zorgt voor schimmel en vochtbestrijding en een gezondere leefomgeving. Kies dus op tijd voor de voordelen van vakkundige bestrijding van vocht en vochtproblemen in muren. Ga dan niet voor onderkappen van muren, maar voor Carebrick.

Met vochtbestrijding middels Carebrick behoren vocht en vochtproblemen in muren voorgoed tot het verleden. Vochtbestrijding Snel kan dit systeem op korte termijn regelen in je vochtige muur of vochtige muren, ongeacht of het gaat om doorslaand vocht of opstijgend vocht.

Twee voordelen t.o.v. muur met gel injecteren bij vocht en het onderkappen van muren met vocht kunnen we alvast uitlichten.

Carebrick: voordelen t.o.v. muur met gel injecteren bij vocht

De muur injecteren bij vocht gaat middels chemische gel in alle vochtige plekken op muren. Deze gel injecteren gaat opstijgend vocht tegen. De gel kan echter ongelijk in de muur verdeeld raken, wat de efficiëntie van de vochtbestrijding met gel niet ten goede komt. Is het opstijgend vochtprobleem erg groot? Dan is er al teveel vocht ingetrokken, waardoor de gel niet overal kan komen en er geen optimale vochtbestrijding mogelijk is.

Voordelen onderkappen van muren met vocht

Het onderkappen van muren is een enorme klus, waarbij veel bouwkundige expertise komt kijken Bij Carebrick geldt dit niet. Het Carebrick systeem gaat een stuk sneller en eenvoudiger. Waar we een systeem van Carebrick in slechts één dag kunnen plaatsen neemt het onderkappen van muren veel langer in beslag. Op iedere 50 cm in een vochtige muur of muren komt een koker voor ventilatie en vochtbestrijding. Tevens vergt onderkappen van muren een nieuwe afwerking van de muur, maar bij het Carebrick koker systeem is dit niet nodig. Eventueel kun je wel de Carebrick elementen schilderen in de kleur van je muren. Dit schilderen kun je desgewenst overlaten aan de vakman in vocht en bestrijding van vochtige plekken. Kies nu snel voor de voordelen van Carebrick. Verminder je stookkosten en haal vooral ook vocht en vochtproblemen weg uit je huis! Contacteer ons direct voor het aanvragen van Carebrick voor je muren. De kosten zijn bij Vochtbestrijding Snel nooit te hoog en ons systeem zorgt voor optimale bestrijding van vocht via de Carebrick vocht elementen.

Heeft Carebrick bestrijding van vocht en vochtige muur ook nadelen?

Carebrick zorgt voor vochtbestrijding van hoge kwaliteit in iedere muur, maar als nadeel zou je wel de kosten kunnen noemen. Voor het aanbrengen van dit systeem in je muur of muren is namelijk de expertise van een vakman nodig. Voor bestrijding van vocht Carebrick elementen moeten tevens gaten in je muur of muren geboord worden, wat niet iedereen mooi vindt. Natuurlijk kun je ze wel overschilderen in een onopvallende kleur.

Vragen omtrent Carebrick vochtbestrijding

Nog meer weten over Carebrick? Lees snel de vragen en antwoorden over Carebrick en vocht in de muur.

Voor welke bestrijding van vocht en vochtige plekken in de muur zorgt Carebrick?

Carebrick zorgt voor een goede bestrijding van vocht. Hoe lang dit duurt is echter afhankelijk van het type muur en de grootte van het vochtprobleem of de vochtproblemen. Een massieve muur heeft meer tijd nodig om zich van het vocht te ontdoen. In een vochtige muur tot zeer vochtige wand is dit eveneens het geval.

Waarom moet het systeem op alle muren worden toegepast?

Voor de beste bestrijding tegen vocht en voor de garantie moet het systeem van Carebrick in alle muren worden aangebracht, dus niet alleen in de vochtige. Alleen op deze manier hou je overal in huis vochtige muren tegen.

dryzone