Vochtplekken de oorzaken en oplossingen in huis

Vochtplekken in huis

Een lek, plek, schimmel of vochtplek in je woning verhelpen voor de beste prijs

Heb je vochtplekken in je woning, bijvoorbeeld door een lek? Schakel dan direct Vochtbestrijding Snel in, de professionele vochtbestrijders voor schimmel, een lek op je plafond, gevel of muren. We zorgen direct voor een oplossing voor lekken en vochtproblemen en werken een lek, plek of schimmel in de badkamer direct weg. Er naast zijn we ook de experts in ventilatie bij een lek, dus brengen we moeiteloos een ventilatiesysteem of andere methode voor vochtbestrijding aan in iedere gewenste ruimte. Dit doen we altijd tegen de beste prijs, zodat je geen drempel over hoeft om lekken, andere plek in je huis te laten verhelpen. Aarzel dus niet maar laat ons jou direct afhelpen van een lek, plek of vocht in huis. Ook bij andere plekken zijn wij de specialist en dat alles voor de beste prijs! We zijn onder meer gespecialiseerd in het verhelpen van vochtplekken in de badkamer en lekken in de gevel. Heb je een vochtplek of lek in de muur of een lek of plek in het plafond? Dan ben je bij ons geheel op de juiste plaats.

Gedegen methode met lekdetectie en vochtbestrijding

Gedegen methode met lekdetectie en vochtbestrijding

Als professionele vochtbestrijders zorgen we allereerst voor een lekdetectie, waarbij we alle lekken en vochtplekken opsporen. Om een lek, plek of vochtplek te herstellen moeten we namelijk eerst weten waar hij zit. De ene plek is vatbaarder voor lekken dan de andere, maar uiteindelijk kun je overal een lek, vochtplek of doorslaand vocht krijgen. Bijvoorbeeld op de muur of gevel, maar ook een plek, lek of vochtplek op het plafond is mogelijk. Laat nu direct en tegen de beste prijzen een lekdetectie uitvoeren en je lek, plek of vochtplek verhelpen met onze professionele bestrijdingsmethode.

Lek of plek op de muur op grondniveau

Heb je een plek, lekken of vochtplekken op de muur of gevel op grondniveau? Die ontstaan doorgaans door opstijgend vocht dat direct in de muur kan trekken, bijvoorbeeld wanneer er geen of een slechte waterkering is. Een vochtprobleem of lek kun je op drie manieren en voor diverse prijzen oplossen.
Muren injecteren: Zo kun je de muren injecteren met een gel die lekken weert. De gel die bij deze methode gebruikt wordt hardt helemaal uit en voorkomt een nieuw lek of nieuwe lekken en ook een nieuwe plek of vochtplek.
Muren onderkappen: Daarnaast is er de methode van muren laten onderkappen. Dit onderkappen is een vrij grote en arbeidsintensieve oplossing die onze professionele vochtbestrijders niet zomaar uitvoeren. Bij muren onderkappen wordt de muur deels uitgebroken, waarna vochtwering in de muur aangebracht wordt.
Carebrick: Ook kun je kiezen voor de Carebrick methode, waarbij keramische elementen in de muur geplaatst worden. Deze zorgen voor meer ventilatie en betere bestrijdingsmethode van lekken, vochtplekken en opstijgend vocht.

Vochtplekken op de muur maar niet op grondniveau

Je kunt ook vochtplekken op de muur of een lek in de gevel hebben die niet op grondniveau zijn. Deze ontstaan door doorslaand vocht. Regen op de gevel trekt dan in de muren en dit doorslaand vocht maakt daar vochtproblemen. Muren impregneren:Eerst alleen aan de buitenkant van de muur, maar vervolgens kan het doorslaand vocht ook de binnenste muur beschadigen. Ook condensatievocht kan voor een vochtprobleem zorgen op de muren binnenshuis. Voor doorslaand vocht op de muren is er zeker een oplossing, of eigenlijk drie. Zo kun je de muur hydrofoberen, wat het impregneren van je muren inhoudt. Hiermee wordt de gevel of muur waterdicht, optimaal bestand tegen lekken en ook zal er minder mos op groeien.
Gevel schilderen met vochtwerende verf:Tevens kun je je muur of gevel met vochtwerende verf laten behandelen. Deze vochtwerende verf op de muur voorkomt nieuwe lekken op je muren en is zo een goede vochtbestrijding. De derde methode is nieuwe gevelbekleding. Door het bevestigen van gevelbekleding behoort doorslaand water tot het verleden. Wil je nu je doorslaand vocht, een lek of zelfs meerdere lekken op de muren aanpakken? Kies je direct voor muren impregneren, vochtwerende verf aanbrengen of nieuwe gevelbekleding?
Contacteer ons direct voor een oplossing tegen een doorslaand vochtprobleem, vochtplekken en lekken! Voor vochtbestrijding voor de muren binnen je woning zijn er voor een goede prijs diverse opties. Zo kun je condensatievocht tegengaan door een goed ventilatiesysteem, dat helpt andere lekken te verminderen. Kies bijvoorbeeld voor een mechanisch ventilatiesysteem dat iedere vochtplek, lek of plek direct droogt en condensatievocht afvoert. De prijs hiervan hangt af van het type systeem en je wensen. Ook isolatie is een goede methode voor vochtbestrijding bij een lek, plek of vochtplek in je woning. Isolatie kan al tegen schappelijke prijzen. Wil je weten wat de prijs bij jou thuis en voor jouw lek, plek of vochtplek wordt? Neem direct contact op voor het behandelen van een lek in je muren.

De beste prijs en de juiste bestrijdingsmethode voor vochtplekken op het plafond

Er kan ook een lek, plek, of vochtplek op het plafond zijn. Dit kan worden veroorzaakt door kapotte dakbedekking, een dakgoot die lek is, door doorslaand condensatievocht of doorslaand water. Ook kan het gaan om een lek op de verdieping erboven. Als zo’n lek doorslaand is, zal dit ook in jouw plafond trekken en hier zorgen voor een lelijke plek, vochtplek of schimmel. Onbehandeld kunnen dit vochtprobleem en de lekken leiden tot het instorten van je plafond. Dit is zeer gevaarlijk en vereist dus een directe oplossing voor de beste prijs door de deskundige medewerkers van Vochtbestrijding Snel. Merk je vochtplekken op het plafond op net onder je badkamer? Dan is de kans groot dat je een lek in de badkamer hebt. Laat ons dit onmiddellijk herstellen met onze beproefde methode, waarmee we al vele muren hebben ontdaan van lekken op iedere plek.

Vochtplekken en lekken voorkomen door isolatie en ventilatie

Vochtplek en lekken voorkomen door isolatie en ventilatie

Elke methode voor het herstellen van een plek met vocht of lekken heeft zijn eigen prijs. Natuurlijk zijn deze prijzen bij Vochtbestrijding Snel altijd erg schappelijk, zodat je beslist niet hoeft te twijfelen om ons in te schakelen voor het behandelen van een lek bij jou thuis. Vermoed je dat je een lek in huis hebt, maar weet je het niet zeker of ben je niet zeker van welke type vochtplek het is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We komen dan zo snel mogelijk langs voor een detectie van het lek, de plek of de vochtplekken in je woning. Hierbij controleren we onder meer je plafond, de gevel en de muren, zowel op grondniveau als daarbuiten. Vervolgens vertellen we je direct welke methode het meest geschikt is om de lekken te verhelpen en welke prijzen we hiervoor hanteren. Wil je direct een prijs op maat van ons ontvangen voor jouw plek of lek ? Of wens je een offerte voor het aanbrengen van ventilatie of isolatie om nieuwe lekken te voorkomen? Mail ons dan gerust!

De schade herstellen na een lek, plek of vochtplek

Een lek, plek of vochtplek kunnen we direct voor je gaan behandelen. Hiermee worden echter niet gelijk alle sporen van deze lelijke, nare plek of lek verwijderd. Je behang, stucwerk en geverfde wanden of plafond kunnen nog steeds schimmelsporen of kringen tonen. Gebruik hiervoor zeker een antischimmelmiddel en voorkom zo dat dit gevaarlijke en ontsierende element terugkeert in je woning. Een muur die door een lek, plek of vochtplek aangetast is moet eveneens hersteld worden. Haal eerst de beschadigde gedeeltes weg en werk ze daarna in een nieuwe sessie af. Een plamuurmes is hierbij onmisbaar, evenals natuurlijk een opvulmiddel dat past bij jouw type muur. Voor het zover is wil je natuurlijk eerst het lek of de vochtplek laten weghalen. We staan daarom direct voor je klaar en geven je graag antwoord op al je vragen omtrent vochtplekken in en om het huis.

 Opstijgend vocht